Geld lenen kost geld

NVF lidmaatschap

Wij zijn lid van  de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars(NVF). De NVF is een vereniging die ten doel heeft het bevorderen van de beroepsuitoefening in het algemeen en het behartigen van de belangen van haar bedrijfsmatige leden, in het bijzonder op het gebied van professionele bemiddeling in consumptief krediet, mede met het oog op het op de leden uit te oefenen toezicht van overheidswege.

Voordeel voor u NVF lidmaatschap

Het voordeel van een NVF lid is dat wij u kunnen adviseren in de keuze van welke bank of financieringsmaatschappij u de scherpste rente en de beste voorwaarden geeft. Een NVF intermediair is onafhankelijk en is zeer goed op de hoogte van de financieringsmarkt. Hiernaast stelt De Nederlandse Vereninging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars op grond van de NVF gedragscode aanvullende eisen aan haar leden, waaronder eisen die in het belang van u, als klant zijn!

 

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij de NVF Wij zijn aangesloten bij het Kifid

Verstandig lenen

Verstandig lenen via De Goedkoopste Lening

Voorkom risicovol lenen, en leen verstandig. Ook wij onderschrijven de brochure 'Verstandig lenen' van de AFM.