Geld lenen kost geld
Telefoon: 050-5370300

Rood staan in Nederland extreem duur

07 juli 2012 - Rood staan in Nederland extreem duur  (bron Z24.nl)
Op de website van Z24.nl staat een artikel over dat roodstaan (in Nederland) veel te duur is! Een onderzoek van de Duitse consumentenbond naar de rentes die banken vragen voor rood staan, zorgde vorig jaar voor een relletje bij onze oosterburen. Gemiddeld bleek lenen via de betaalrekening maar liefst 12,4 procent te kosten, met uitschieters boven de 18 procent.

De banken zelf konden bij de Europese Centrale Bank voor 1 procent (nu: 0,75 procent) aan liquiditeit komen, dus de rentepercentages werden door veel Duitsers als excessief gezien.

Maar de Duitse banken noemden de hoge rente noodzakelijk. Zij stelden dat het relatief duur is om de kleine bedragen administratief te verwerken en dat er een grote kans op wanbetaling is. Die kosten worden doorberekend in de rente.

Lees meer http://www.z24.nl/z24geld/artikel_366672.z24/Rood_staan_in_Nederland_extreem_duur.html

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid