Geld lenen kost geld

Krediet Verzekering

Als u niet meer of gedeeltelijk kunt werken, dan gaat u daar meestal wat betreft uw inkomen op achteruit. Het wordt dan lastiger om de vaste lasten te blijven betalen, met name de lopende leningen zijn meestal een groot deel van de maandelijkse uitgaven. Een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid maakt het mogelijk de vermindering van uw inkomsten op te vangen.

Overlijdens krediet verzekering

Ook bij overlijden zijn er mogelijkheden om er voor te zorgen dat de verzekeringsmaatschappij de lening voor haar rekening neemt. Dit is wel zo rustgevend voor de partner of eventuele kinderen / erfgenamen. Een overlijden is per slot van rekening al erg genoeg. Graag informeren wij u hier verder over.

Arbeidsongeschiktheid verzekering

Heeft u er ooit aan gedacht dat als u een lening afsluit en u op een gegeven moment werkloos raakt en dat bijvoorbeeld langdurig is, hoe u alle rekeningen kan gaan betalen? Mocht op een gegeven moment door arbeidongeschiktheid uw inkomen achteruit gaan, uw afgesloten lening dient u wel door te betalen. Voor enkele euro's per maand kunt u een arbeidsongeschiktheidverzekering af sluiten, zodat u zich bij onverhoopte arbeidsongeschiktheid hierover geen zorgen hoeft te maken. Graag informeren wij u over de verschillende soorten van krediet verzekeringen!

Werkloosheids verzekering

Wat gebeurt er als  u een lening heeft afgesloten en u raakt werkloos? Heeft u daarvoor iets geregeld? Vaak heeft men geen extra geld achter de hand om de lopende kosten, zoals een lening, te blijven betalen. Werkloos worden is al erg genoeg, zorgen of u uw lasten nog wel kan betalen, heeft u liever niet. Een werkoosheids verzekering biedt dan een goede optie.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid