Geld lenen kost geld

Verantwoord geld lenen

Wij van degoedkoopstelening.nl (een website van ABCS)  vinden het erg belangrijk dat u verantwoord geld gaat lenen. Daar bedoelen wij mee dat u goed dient uit te kijken bij en via wie u een lening afsluit. Via diverse media wordt u overspoeld met reclame van vaak supergoedkope kredietverstrekkers. Ook zijn er op internet veel websites van zogezegde 'leadgeneratoren', zij verkopen uw aanvraag door aan intermediairs voor een hoge prijs. 3 keer raden wie hier voor betaalt....

Geen addertjes onder het gras

Somige aanbiedingen lijken vaak erg aantrekkelijk, echter schuilt er vaak een addertje onder het gras. Bijvoorbeeld dat u de eerste maanden een zeer laag rentetarief betaalt en na een paar maanden de rente enorm hoog wordt en blijft. Bij ABCS, degoedkoopstelening.nl, geen addertjes onder het gras!

Wij helpen u daarbij om te kijken naar uw wensen en te zoeken naar een passend, verantwoord lening zonder addertjes onder het gras. Geld lenen geeft u meer financiële ruimte, echter betekent het ook dat u het geldbedrag dat u leent altijd dient terug te betalen! Verantwoord lenen begint bij ABCS, degoedkoopstelening.nl !

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid