Geld lenen kost geld

Informatie over geld lenen

U bent op zoek naar informatie over het lenen van geld. Voordat u een lening gaat afsluiten is het belangrijk dat u eerst informatie over het lenen van geld inwint. Op deze website,  www.degoedkoopstelening.nl treft u veel informatie aan over geld lenen. Deze website is van Financieel Adviesbureau ABCS. Wij bemiddelen als financieel intermediair op een verantwoorde en heldere wijze in al uw geldzaken en zijn gespecialiseerd in het verstrekken van consumptieve kredieten. ABCS is in het bezit van de vereiste AFM-vergunning. Wij kennen de markt als geen ander!

NVF

Hiernaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financierings adviseurs. De Nederlandse Vereniging van Financierings adviseurs is een brancheorganisatie die de belangen van professionele financieringsintermediairs behartigt. Het voordeel van een NVF-lid is dat hij u deskundig en discreet kan adviseren in de keuze van uw financiering. De Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs stelt hoge eisen aan hun leden. Eisen ten aanzien van deskundigheid en integriteit, oftewel eisen die uiteindelijk in het belang van de consument zijn, in úw belang.

Wij streven naar kwaliteit van onze dienstverlening, snelheid en op een hulpvaardige wijze verstrekken wij u informatie over het lenen van geld. Tevens zien wij het als onze taak om u juiste en verantwoorde keuzes te kunnen laten maken. Daarom vindt u op onze site veel informatie over lenen en berekenmodules. Met de berekenmodules kunt u direct berekenen welk bedrag u maximaal kunt lenen. Op internet treft u veel informatie aan over lenen. U ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Wij willen u op een duidelijke manier informatie verschaffen, over de verschillende leenvormen, uw leencapaciteit en de voorwaarden. Op onze website treft u veel uitgebreide informatie aan over het lenen van geld.

Mochten u vragen niet beantwoord worden op onze website, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer: 050-537 03 00 of mailen naar info@abcs.nl.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid