Geld lenen kost geld

Klant ervaring geld lenen

Vaak krijgen wij van onze klanten goede reacties over onze dienstverlening. Hieronder staan een aantal reacties en referenties van klanten van ons.

Duidelijke informatie 

Al ruim 5 jaar ben ik klant bij jullie. Als ik een vraag heb wordt deze altijd snel en goed beantwoord. Ik heb echt het gevoel dat jullie met de klant meedenken en niet alleen maar, zoals veel andere tussenpersonen, geaasd zijn op een hoge provisie'' Dhr. de Vries, Groningen
Ik ben snel en goed door jullie geholpen. De brieven en informatie zijn duidelijk. Mijn wens voor een goede passende lening is vervuld! Bedankt!

Oversluiten lening

Dank zij ABCS heb ik al mijn kleine lopende krediet met hoge rentes kunnen overzetten naar 1 grotere lening met een veel scherpere rente. Ik betaal nu veel minder rente, zodat ik maandelijks ook nog extra kan inlossen op mijn krediet. Bedankt!''

Bedankt!

Bedankt voor jullie betrokkenheid bij mijn situatie en dit was erg prettig en steunde mij mijn zaken op te lossen.  U heeft gezorgd dat wij snel een goed aanbod hebben ontvangen.
J. Vermeer

Intentieverklaring

Toen ik i.v.m. mijn leningaanvraag een intentieverklaring moest inleveren lukte mij dat niet bij mijn werkgever. Ik vond het zeer fijn dat jullie dat konden regelen met mijn werkgever zodat ik daar geen omkijken naar had.
M.  uit Amsterdam

Uitstekende service en bemiddeling

Ik wil u hartelijk danken voor de uitstekende service en bemiddeling. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat veel van ons contact ook via e-mail en sms verkeer kon verlopen, dat vond ik erg handig!
K. Hendriks, Roozendaal

Vriendelijk dank voor de bemiddeling

Graag willen wij u bedanken voor uw bemiddeling bij het oversluiten van onze destijds  lopende kredieten. U heeft gezorgd dat  nu alles bij 1 aanbieder is ondergebracht en dat wij een veel lagere rente betalen! U heeft waargemaakt wat u zegt dat u de goedkoopste bent!
Dhr. en mw. Visser, Breda

Tevreden klant erbij!

Dankzij uw hulp kunnen wij nu in een mooi opgeknapte huis wonen! Wij zijn u daar zeer dankbaar voor en u  heeft er een tevreden klant bij!
Abdoelah

Via internet afgesloten

Toen wij besloten hadden een lening te gaan afsluiten, zijn wij ons eerst gaan orriënteren via internet. Wij hebben vonden op uw website www.degoedkoopstelening.nl veel nuttige informatie. Het wekte bij ons veel vertrouwen en hebben van u een scherp aanbod gekregen met duidelijke informatie erbij. Wij zijn zeer tevreden dat de afhandeling vlot is verlopen.
Heel erg bedankt voor de snelle en perfecte service!
Fam. Kleistra

Dit wil ik even kwijt!

Bedankt voor jullie duidelijke informatie, zowel op papier als de telefonische uitleg en snelle service.
Mijn complimenten!
Anoniem

Bestaande klant

Al 8 jaar heb ik mijn lening via jullie lopen. Na al die jaren ben ik nog steeds tevreden, als ik een vraag heb, geven jullie altijd een duidelijk antwoord of jullie zoeken het voor mij uit en bellen dan snel weer terug. Ook hebben jullie mij er duidelijk op gewezen dat de lening uiteindelijk weer terug betaald moet worden. Daar ben ik nu dan ook aan begonnen. Dit wilde ik even kwijt.
Dhr. Vries, te R.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid