Geld lenen kost geld

AFM vergunning

Waarom een AFM vergunning

De AFM houdt toezicht om consumenten te beschermen tegen leningen die niet verantwoord zijn. Het is belangrijk dat consumenten geld over houden om van te leven, na het betalen van de rente en aflossing. Daarnaast kijkt de AFM of een kredietaanbieder voldoende transparant is over zijn dienstverlening en de vereiste diploma's bezit.

Voorwaarden AFM vergunning

Om een vergunning te krijgen van de AFM dient het bedrijf aan meerdere vastgestelde voorwaarden van de AFM te voldoen. Zoals het in bezit zijn van geldige diploma's welke van toepassing zijn voor het type AFM vergunning welke de AFM heeft afgegeven. Ook dienen wij nagenoeg jaarlijks weer examen te doen op deze onderdelen om de AFM vergunning te blijven behouden en voor u te zorgen voor een goede, verantwoorde dienstverlening. Wij zijn in het bezit van een geldige AFM Vergunning voor: Consumptief krediet, levens- en schadeverzekeringen.

Vergunningnummer ABCS

ABCS is ingeschreven in register Wet Financiële Dienstverlening bij Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer: 12012446.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid