Geld lenen kost geld

Overlijdensrisicoverzekering

Tegenwoordig is het meestal niet meer zo dat in de rente welke u gaat betalen voor de lening er al in de rente een overlijdensrisicoverzekering zit verwerkt. Het is verstandig om als u een lening gaat afsluiten of een lening gaat oversluiten hiervoor een overlijdensrisicoverzekering te gaan afsluiten. Dit kan vaak al voor enkele euro's per maand, wij rekenen namelijk alleen de netto kosten! Het is ook mogelijk een overlijdensrisicoverzekering tegen een eenmalige premie af te sluiten. Uiteraard rekenen wij ook hiervoor geen bemiddelings-, advies- en/of afsluitkosten. U ontvangt dus hiervoor van ons geen nota. Wij krijgen maandelijks een klein promilage over het uitstaande saldo van uw doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Overlijdensrisicobescherming

Met een overlijdensrisicobescherming zorgt u er voor dat in geval van overlijden, nabestaanden niet blijven zitten met een schuld van uw lening. Indien de verzekerde komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering, wordt het restant van de schuld kwijtgescholden. U kunt deze overlijdenbescherming afsluiten voor uzelf en/of voor uw partner.

Wij kunnen u een offerte geven van verschillende verzekeraars, zoals TAF, Cardif, Reaal en Callas. Afhankelijk van uw wensen en uw profiel kijken wij welke verzekeraar voor u het scherpste en beste aanbod heeft. Wij sturen u hiervoor GEEN nota en de premie is netto!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid