Geld lenen kost geld

Werkloosheidsverzekering

Stel dat u onverhoopt wordt ontslagen. Als u niet direct een nieuwe baan kan vinden is dat vaak een enorme financiële tegenvaller.

U kunt zich verzekeren om de financiële terugval te beperken, door het afsluiten van een werkloosheidsverzekering welke past bij uw lening. Doorgaans keert een werkloosheidsverzekering gedurende een vooraf afgesproken aantal maanden een bepaald bedrag uit. Hierdoor komt u minder snel in betalingsproblemen en kunt u uw doorlopend krediet of persoonlijke lening gewoon, met een gerust gevoel door blijven betalen en verder aflossen.

Werkloosheidsverzekering niet verplicht !

Degoedkoopstelening.nl verplicht u niet om bij het aangaan van een geldlening of het oversluiten van een lening een werkloosheidsverzekering cq. betalingsbescherming af te sluiten. Mocht de bank/kredietverstrekker deze verplichting wel als voorwaarde hebben, dan heeft u het recht om zelf te bepalen bij wie u deze verzekeringsmaatschappij u deze  afsluit.

Graag adviseren wij u hierover! Wij berekenen geen bemiddelings-, advies- en/of afsluitkosten!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid