Geld lenen kost geld

Waarom een kredietverzekering?

Als u een lening gaat afsluiten zijn wij verplicht u goed te informeren in het kader van onze zorgplicht over de betaalbaarheid van de lening bij mogelijke gebeurtenissen als, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid van u of uw mede contractant.

In Nederland krijgt u van de overheid steeds meer eigen verantwoordelijkheid. Bij ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid loopt uw inkomen al snel met minimaal 30 procent terug. Bij overlijden valt er zelfs een volledig inkomen weg. Echter blijven de vaste lasten wel even hoog, hierdoor kan u of indien van toepassing uw gezin in de financiële problemen komen. Daarom is het verstandig als u geen of niet voldoende geld achter de hand heeft om een kredietverzekering bij uw lening te gaan afsluiten.

Wij rekenen geen bemiddelings-, advies- en/of afsluitkosten! U betaalt alleen de netto premie.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid