Geld lenen kost geld

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering kan bestaan uit 1,2 of 3 onderdelen. Namelijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering, werkloosheidsverzekering en overlijdensrisicoverzekering, welke wordt afgesloten bij het afsluiten van een lening. Een kredietverzekering kan zowel bij de leenvorm  Doorlopend krediet als een Persoonlijke Lening worden afgesloten. Een Kredietverzekering is bedoelt om als de afbetaling van de lening niet meer of maar gedeeltelijk mogelijk is. Men kan dan deze risico’s verkleinen door een kredietverzekering af te sluiten. De verzekeraar neemt dan (tijdelijk) uw betaalverplichtingen over.

Informatie over kredietverzekeringen

Als u een lening gaat afsluiten zijn wij verplicht u te informeren over de mogelijke risico's bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Kunt u uw lening nog wel betalen als zich een van de risico's (overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid) zich voordoen? Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u zich voor de genoemde risico's verzekeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om een kredietverzekering af te sluiten. Zo kunt u een kredietverzekering afsluiten tegen een maandpremie of een eenmalige betaling. Wij rekenen alleen de netto kosten voor de kredietverzekeringen!

Als u bij ons een offerte geven, dan krijgt u van ons te zien, via een inkomensvalmeter, of u lening bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid goed betaalbaar blijft. Dit hangt af van de hoogte van uw inkomen, woonlasten en o.a. levensonderhoud.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid