Geld lenen kost geld

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij arbeidsongeschiktheid zal uw inkomen al snel met minstens 30% dalen. Zeker als u langdurig ziek wordt. Uiteraard wilt u dan bijvoorbeeld graag blijven wonen in uw huidige woning en uw maandelijkse lasten zonder zorgen betalen. Daarnaast wilt u ook dan onbezorgd blijven genieten van het leven dat u gewend bent, zonder dat u teveel van uw spaargeld moet gebruiken. Dat u arbeidsongeschikt bent is per slot van rekening dan al vervelend genoeg. Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering die maandelijks een bepaald bedrag uitkeert, is vaak verstandig en geeft veel rust!

Informatie arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wij informeren u graag helder en duidelijk over voorwaarden. Wij geven u een arbeidsongeschiktsheidsverzekering voorstel dat aansluit bij uw wensen.

Als u een offerte voor een doorlopend krediet of persoonlijke lening van ons krijgt, brengen wij ook voor u in kaart (d.m.v. een inkomensvalmeter) of de lening nog betaalbaar blijft bij onder andere arbeidsongeschiktheid. U bent niet verplicht een verzekering af te sluiten, vaak is het wel verstandig. De premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering is netto en veelal maar enkele euro's per maand. Wij kijken voor u welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij u past en geven u hierover graag onafhankelijk advies. Wij rekenen hiervoor geen bemiddelings-, advies- en/of afsluitkosten!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid