Geld lenen kost geld

Inkomensbescherming

Als u een nieuwe lening gaat afsluiten of uw huidige lening gaat oversluiten, dienen wij u te informeren over de mogelijke gevolgen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. U kunt arbeidsongeschikt worden, werkloos raken of zelfs onverhoopt overlijden, waardoor het betalen van de maandlast van uw lening moeilijk wordt. Wij bieden u inkomensbescherming ook wel betaalbeschermingsverzekeringen genoemd aan die u bij bovengenoemde gebeurtenissen dekking bieden. U bent niet verplicht een inkomensbescherming verzekering af te sluiten.

Wij rekenen geen bemiddelings- en / of advieskosten!

Wat doen wij m.b.t. inkomensbescherming ?

Als u een lening gaat afsluiten of oversluiten, bespreken wij samen met u wat de mogelijke risico’s zijn bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid en of het verstandig is om deze te verzekeren. Er wordt er kaart gebracht wat uw vrij besteedbaar inkomen is en hoeveel u overhoudt bij arbeidsongeschiktheid (vaak na het eerste jaar) en/of werkloosheid. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om uzelf voor een gedeelte van de lening te verzekeren. Wij geven u informatie over de verschillende producten en de voorwaarden. Graag adviseren wij u over de verschillende mogelijkheden! U bent niet verplicht samen met de lening welke u via ons afsluit een kredietverzekering af te sluiten.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid