Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening

Bij een Persoonlijke Lening leent u een bedrag waarvan wordt vastgelegd in het contract hoe dat in 1 keer moet worden uitbetaald. In dat contract wordt ook de hoogte van de rente en de looptijd vastgelegd. U weet dus vervolgend precies wat u per maand gaat betalen en wanneer u de persoonlijke lening geheel zal hebben afgelost. Een persoonlijke lening is dan ook zeer geschikt voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur, zoals een auto, motor of caravan waarbij u het van belang vindt om zeker te weten dat hij in zijn geheel wordt afgelost.

Bij een persoonlijke lening wordt na het tekenen van het contract, het bedrag in één keer op uw rekening gestort. De looptijd van de persoonlijke lening en de rente worden in het contract vastgesteld. De looptijd (variërend van zes maanden tot wek 180 maanden, dus 15 jaar), rente en het termijnbedrag staan vast. Dat betekent dat de rente, looptijd en het termijn bedrag niet gewijzigd kunnen worden, hierdoor komt men niet voor verassingen te staan, zoals plotselinge renteverhogingen. Als u heeft ingelost op uw persoonlijke lening, kunt u dat later niet meer opnemen, dat is niet toegestaan. Dat u geen geld meer kunt opnemen is een verschil met een doorlopend krediet, waarbij dat wel kan.

Kenmerken van de persoonlijke lening:

  • Het kredietbedrag in één keer op uw rekening
  • Vaste rente gedurende hele looptijd
  • Vaste, afgesproken looptijd
  • Gelijke maandelijkse termijnen
  • Lening na looptijd afgelost
  • Geschikt voor duurdere goederen met een beperkte levensduur, waarvan u zeker wilt zijn dat het geheel afgelost wordt.
  • Tijdens de looptijd kunt u, als u al een stuk heeft ingelost, dat geld niet opnieuw opnemen. Dat kan alleen bij een doorlopend krediet.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid