Geld lenen kost geld

Leendoelen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een goedkope lening wil afsluiten. Stel u wilt een grote aankoop doen, zoals een auto of een boot, of uw huis verbouwen en u heeft het geld niet voorhanden, dan is een lening vaak een goede oplossing. Het doel waarvoor u besluit geld te gaan lenen, bepaalt in veel gevallen de leningvorm die voor het doel het meest geschikt is.

Persoonlijke lening

Wanneer u bijvoorbeeld een product wilt aanschaffen met een beperkte levensduur, dan is het raadzaam om de looptijd van de lening af te stemmen op de levensduur van het product, veelal in de vorm van een persoonlijke lening. Zo voorkomt u dat u met een restschuld blijft zitten, wanneer het product wat u heeft aangeschaft aan het einde van de levensduur, weinig of niets meer waard is.

Doorlopend krediet

Als u bijvoorbeeld alleen geld achter de hand te houden, dan is wellicht een doorlopend krediet een geschikte leenvorm, het voordeel van een doorlopend krediet is dat u tot het totale kredietbedrag (voorheen kredietlimiet) geld kunt opnemen.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid