Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening Senioren

U bent tussen de 60 en 68 jaar en wilt een bedrag tussen de € 5.000,- en € 50.000,- lenen? Kies voor een Persoonlijke Lening voor Senioren!

Een Persoonlijke Lening Senioren  is een persoonlijke lening voor ouderen die verantwoord een lening willen afsluiten. De looptijd van de lening en de hoogte van de rente worden in het contract vastgelegd. Deze kunnen gedurende de looptijd ook niet meer worden gewijzigd. Vervroegd inlossen van een seniorenkrediet is aan bepaalde regels gebonden. Het seniorenkrediet kent een maximaal kredietbedrag van € 50.000,-.

Hoe kunt u een Persoonlijke Lening Senioren afsluiten?

Als u uw gegevens op het aanvraagformulier invult, kunnen wij voor u kijken welke bank voor u de aantrekkelijkste offerte voor u heeft. Wij zullen u een aantal voorstellen mailen, waaruit u zelf een keuze maakt. Deze manier van werken heet 'execution only'. We adviseren dan niet, maar geven uw wel informatie op basis waarvan u zelf een keuze kunt maken. Daarna bemiddelen wij in het tot stand brengen van de door u gekozen en gewenste Persoonlijke Lening Senioren.  

Aanvraag Persoonlijke Lening Senioren

Als u op het onderstaande aanvraagformulier uw gegevens invult, dan zullen wij u zo spoedig als mogelijk, een aantal voorstellen mailen! 

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid