Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een auto

De kosten voor het levensonderhoud zijn de laatste jaren erg gestegen. Hierdoor gaan steeds meer mensen geld lenen bijvoorbeeld voor een de aankoop van een auto. Een autofinanciering van degoedkoopstelening.nl zorgt ervoor dat u wellicht uw gewenste auto kunt aanschaffen. Welke geldlening het beste is voor u hangt af van verschillende factoren zoals uw persoonlijke financiele situatie en uw persoonlijke wensen.

Persoonlijke situatie

Hoeveel geld u voor een auto kunt lenen, hangt af van verschillende factoren, zoals de hoogte van uw inkomen, en hoe hoog uw lasten zijn zoals woonlasten, alimentatie en andere verplichtingen die u heeft.

Soorten autolening

Welke soort autolening het beste voor u is als u geld gaat lenen voor een auto, is erg persoonlijk. Heeft u behoefte aan extra financiële ruimte en wilt u los van de aankoop van een auto de mogelijkheid hebben af en toe extra bij te kunnen lenen of juist versneld in wilt kunnen lossen? Dan is een doorlopend krediet wellicht een geschikte vorm van geld lenen. Met een doorlopend krediet heeft u de vrijheid om een bedrag op te nemen op het moment dat u dat uitkomt en kunt u ook altijd boetevrij inlossen!

Wilt u in een vooraf afgesproken periode uw lening aflossen met een vaste rente en wil u vooral niet de mogelijkheid om weer geld op te kunnen nemen, dan is wellicht een persoonlijke lening  een geschikte vorm van geld lenen voor u. Als u geld nodig heeft voor een eenmalige grote uitgave (aanschaf van een caravan, boot etc.) overweeg dan een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent. De looptijd en rente zijn namelijk vast!

Voordelen autolening bij degoedkoopstelening.nl

Wij zoeken voor u aan de hand van uw persoonlijke situatie en wensen, wat de mogelijkheden zijn om u een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te kunnen geven. Een lening voor uw auto met een een scherpe rente en goede voorwaarden, dat is belangrijk!

Wist u dat?

Veel mensen blijven liever rood te staan op hun bankrekening dan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Dit komt doordat de meeste mensen zich nauwelijks bewust zijn dat het rood staan op een betaalrekening een erg dure vorm van geld lenen is. De rente loopt al snel op boven de 10% tot zelfs wel 15%!
Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden om goedkoper geld te lenen. Wij zijn intermediair voor vrijwel alle in Nederland actieve en  betrouwbare financieringsmaatschappijen. U kunt bij ons dus verantwoord en scherp geld lenen voor uw auto!

Werkwijze autolening aanvragen

Vul het aanvraagformulier voor een autolening op onze website zo volledig mogelijk in. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling en gaan voor u aan het werk. Wij dienen uw aanvraag in bij zeer gerenommeerde financieringsmaatschappijen. Zodra wij alle aanbiedingen binnen hebben berichten wij u per email of telefonisch zo spoedig mogelijk over uw mogelijkheden om tegen een lage maandlast en goede voorwaarden geld te lenen voor uw auto. Wij geven u een scherpe passende offerte, die wij meestal naar u kunnen mailen of opsturen per post, net wat u wenst! Uiteraard is dit alles vrijblijvend en gratis! Zodra wij van u het ondertekende contract en de daarbij behorende documenten  ontvangen hebben en alles is compleet en gecontroleerd en akkoord bevonden door de bank, dan wordt het geld op uw bank- of girorekening bijgeschreven.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid