Geld lenen kost geld

Voordelen van een lening oversluiten

  • Veel geld besparen door het oversluiten van uw lening
  • Op jaarbasis honderden euro's besparen?
  • Het loont om uw dure verzendhuiskrediet of creditcard over te sluiten!
  • In plaats van veel verschillende te dure leningen, alle leningen in 1 nieuwe lening!

Geld besparen door uw lening te oversluiten

Een van de grootste voordelen van het oversluiten van uw dure (kleine) leningen is dat u veel geld gaat besparen! Door het oversluiten van uw dure, vaak kleine leningem bij postorderbedrijven of creditcardmaatschappijen met rentes tot wel 16% kunt u soms op jaarbasis wel honderden euro's besparen! Het is namelijk zo dat u bij een hogere kredietlimiet / totaal kredietbedrag vaak een lagere rente krijgt dan bij een lening met een lage kredietlimiet / totaal kredietbedrag.

U heeft ook een beter overzicht als alles naar 1 lening is overgesloten

Nog een van de voordelen van een lening oversluiten is dat u als u meerdere te dure leningen oversluit in het vervolg in plaats van veel verschillende  maandelijkse overzichten, 1 duidelijk overzicht krijgt met de lening welke u bij 1 bank heeft lopen. Niet meer iedere maand meerdere overzichten van verzendhuizen en creditcards.

Honderden euro's besparen? Hoe doe ik dat?

Voor verzendhuiskredieten (bv Wehkamp, Otto e.d.) en creditcards betaalt u, vaak zonder dat u het in de gaten heeft, tot wel 16% rente effectief op jaarbasis. Dat is een erg hoog rentepercentage en kan vaak veel goedkoper! Vandaar dat nog 1 van de voordelen van een lening oversluiten is dat de rente per jaar kan worden teruggebracht tot soms wel onder de 5% als jaarlijks kostenpercentage (effectieve rente per jaar)! Hier kan u dus enorm mee besparen!

Alle leningen in 1, veel voordelliger

Nog 1 van de voordelen als u uw leningen gaat oversluiten is dat u 1 helder overzicht ontvangt van 1 bank in plaats van dat u iedere maand meerdere overzichten van de verschillende banken, creditcard maatschappijen of verzendhuizen ontvangt met verschillende bedragen en verschillende rentes. Het kost wat tijd en moeite om alle rentes goed in de gaten te houden, of deze bijvoorbeeld niet gewijzigd zijn. Door alle leningen over te sluiten is  een van de voordelen dat u een overzichtelijker financiele administratie heeft. Hiernaast kan u eventuele rente wijzingen beter bij houden.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid