Geld lenen kost geld

Flexibel krediet (=ander naam voor Doorlopend Krediet)

Een Flexibel Krediet is eigenlijk niets anders dan een andere naam die sommige banken en financieringsmaatschappijen gebruiken voor een doorlopend krediet. Bij een Flexibel Krediet wordt er een totaal kredietbedrag (voorheen kredietlimiet) vastgelegd in het contract. Tot aan het totale kredietbedrag kunt u geld opnemen. Uiteraard betaalt u alleen een variabele rente over het daadwerkelijk uitstaande saldo.

Kenmerken Flexibel krediet

Het voordeel van een Flexibel Krediet is dat u altijd de lening geheel of gedeeltelijke zonder kosten en boetes kunt inlossen. De rente is bij een Flexibel Krediet variabel en bijvoorbeeld meestal aanzienlijk veel lager dan de rente die u betaalt als u rood staat bij uw bank! Dergelijke rentes lopen op tot boven de 14%! Een Flexibel Krediet is ook uitermate geschikt om uw te dure leningen (zoals Creditcards, Verzendhuiskredieten) samen te voegen en over te sluiten naar een Flexibel Krediet. Ook voor de aanschaf van een auto, caravan, motor of het financieren van een restschuld is een Flexibel Krediet vaak een prima financieringsvorm!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid