Geld lenen kost geld

Rentetarieven

Doorlopend Krediet

In de onderstaande krediettabel staan een aantal voorbeelden van een doorlopend krediet die u via degoedkoopstelening.nl kunt afsluiten. Hierbij hebben we de laagst mogelijke rente, maandlast en de looptijd vermeld. U kunt natuurlijk ook kredieten afsluiten voor andere bedragen dan in deze tabel vermeld staan!

Klik hier voor onze krediettabel

Deze krediettabel betreft een doorlopend krediet, waarbij de maandlast, aan rente en aflossing samen, 1% bedraagt van de kredietlimiet. Aangezien het een variabele rente betreft kunnen de rentepercentages wijzigen. Aan deze rekenvoorbeelden en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagt u gerust naar de voorwaarden. Indien u wilt weten wat het actuele rente percentage is, schroomt u dan niet om ons even te bellen of mailen! Toetsing en registratie bij BKR in Tiel.

* De theoretische looptijd betreft een indicatie. Hierbij blijft de debetrente gelijk, is het totale leenbedrag geheel opgenomen, vinden er geen heropnames of extra aflossingen plaats en worden de termijnbedragen op tijd betaald. 
 

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid