Geld lenen kost geld

Senioren Doorlopend Krediet!

Het is mogelijk een Senioren Doorlopend Krediet af te sluiten als u tussen de 60 en 65 jaar oud bent.

Een Senioren Doorlopend Krediet is een doorlopend krediet voor mensen die bij het aanvragen tussen de 60 en 65 jaar oud zijn. Veel banken verstrekken vanaf een leeftijd van 60 jaar geen doorlopend krediet meer. Een van de met ons werkende banken, Interbank, biedt nog wel een mogelijkheid voor mensen tussen de 60 en 65 jaar, in de vorm van een een Senioren Doorlopend Krediet! U kunt afhankelijk van onder andere uw woonlasten en inkomen een totaal kredietbedrag met de bank afsluiten tussen de € 5.000,- en maximaal € 50.000,-. Tot en met uw 65e jaar kunt u geld opnemen tot de afgesproken limiet. Vanaf uw 66e jaar kan dat niet meer en gaat u in maandelijkse termijnen uw limiet afbouwen, zodat u voordat u 74-jaar wordt het Senioren Doorlopend Kreidet volledig hebt afgelost.

De voordelen van een Senioren Doorlopend Krediet zijn:

  • Altijd voldoende geld achter de hand, u kunt geld opnemen indien er ruimte is
  • U betaalt per maand een vast bedrag aan aflossing en rente samen. Vaak 1,5% of 2% van de kredietlimiet
  • Boetevrij extra aflossen

Als u geïnteresseerd bent in een Senioren Doorlopend Krediet dan informeren wij u graag over wat de mogelijkheden voor u zijn, die passend zijn bij uw persoonlijke situatie.  Neem voor meer informatie contact met ons op.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid