Geld lenen kost geld

Lening oversluiten

Huidige lening oversluiten

Heeft u openstaande leningen? Door uw huidige lening of leningen over te sluiten kunt u uw maandlasten flink omlaag brengen. Een lening met een groter bedrag lening is voordeliger dan meerdere kleinere leningen.

Ook als u nu een grote openstaande lening heeft kunt u vast veel geld besparen met een lagere rente via een andere bank. Laat uw lening oversluiten.

Uw huidige lening oversluiten biedt u veel voordelen. Dat zijn de volgende voordelen:

De rentes voor een lening verschillen per bank. Deze verschillen kunnen erg groot zijn. Dus het is zeker de moeite en tijd waard om u goed te laten informeren naar de verschillende mogelijkheden. Degoedkoopstelening.nl doet zaken met verschillende betrouwbare banken. voor uw lening oversluiten.  Wij zoeken voor u net zo lang tot wij voor u de voordeligste aanbieding hebben. Wij zoeken voor u als u uw huidige lening gaat oversluiten, eerst de juiste leenvorm, welke past bij uw bestedingsdoel. Indien u bijvoorbeeld al een lening heeft lopen bij een postorderbedrijf, dan is deze leenvorm vaak duur. Het is dan veel verstandiger dan deze lening in een grotere lening te voegen. 

Uw huidige lening oversluiten naar een goedkope lening, hoe werkt dat?

  • U vraagt bij ons een gratis offerte aan voor uw lening oversluiten voor een nieuwe goedkope lening.
  • Bij de kredietaanvraag wordt gevraagd naar de gegevens van de lening of leningen die u wilt oversluiten.
  • Indien uw lening aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u een vrijblijvende offerte waarin de overname van uw oude lening verwerkt is.
  • Zodra wij van u het ondertekende contract en de stukken hebben ontvangen. Zorgen wij voor u voor de volledige afwikkeling van uw oude lening of leningen. En uiteraard dat het geld zo snel mogelijk naar uw rekening wordt overgemaakt!

Kortom, uw lening oversluiten van uw lening via degoedkoopstelening.nl kan u enorm veel geld besparen. Maak gebruik van het voordelige rentepercentage en de vele andere voordelen die degoedkoopstelening.nl u kan aanbieden.

Degoedkoopstelening.nl is een website van de organisatie ABCS. ABCS heeft sinds 1998 een zeer goede betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van financieringen en lening oversluiten. Wij hebben door de jaren heen een enorme kennis opgebouwd op gebied van het verstrekken van leningen. Wij delen onze kennis graag met u! Vraag nu een offerte aan om uw huidige, vaak veel te dure lening oversluiten!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid