Geld lenen kost geld

Motorlening

Een snelle motor verdient een snelle en goedkope motorlening!

U heeft een mooie en snelle motor gevonden, en nu bent u op zoek naar een goedkope motorlening die het liefst zo snel mogelijk geregeld wordt. Wij van ABCS, www.degoedkoopstelening doen niet anders! Wij vinden het een uitdaging om vele banken voor u te vergelijken en u dan de scherpste aanbieding te kunnen doen. En dat tegen zeer goede voorwaarden, zoals het boetevrij inlossen van de motorlening! Dus vult u snel uw gegevens in op het aanvraagformulier, dan regelen wij voor u de beste en goedkoopste motorlening!

Acceptatie criteria motorlening

Het maakt niet uit welk type motor u koopt. Of dat een stoere shopper is of een snelle race motor, voor elk model, merk en iedereen is er een motorlening op maat! Wel dient u aan de acceptatiecriteria te voldoen. De acceptatiecriteria voor een motorlening zijn dat u tussen de 18 en 68 jaar oud dient te zijn, een vast inkomen (uit vast dienstverband, half jaar- of jaarcontract, via een uitzendbureau fase B of C of een vaste WAO uitkering) te hebben, u heeft geen negatieve BKR registratie. Meer over acceptatiecriteria staat op onze website. Wij kijken naar uw wensen, wilt u snel aflossen, of juist niet? Of u maandelijks wilt inlossen of eerst alleen rente wilt betalen? Welke financiering past het beste bij u voor uw motor. Is dat een doorlopend krediet, of een persoonlijke lening. Hierover leest u meer op onze website. Mocht u meer informatie wensen dan geven wij u die graag. Natuurlijk zoeken wij voor u de motorlening met de laagste rente!

Onafhankelijk intermediair

Wij zijn een onafhankelijk intermediair al sinds 1998 en specialist in het verstrekken van financieringen, ook van motorfinancieringen. Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgebouwd. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan banken en verzekeringsmaatschappijen. Bij ons kunt u direct, eenvoudig en snel via internet een motorfinanciering aanvragen. Graag geven wij u goede informatie, 24 uur per dag kunt u uw vraag aan ons stellen en een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website www.degoedkoopstelening.nl.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid