Geld lenen kost geld

Extra financiële ruimte

Het is altijd handig om extra geld achter de hand te hebben voor de leuke dingen in het leven en voor onverwachte uitgaven.

Doorlopend krediet

Een goede kredietvorm voor extra financiële ruimte is een Doorlopend Krediet met een lage rente en lage maandlasten. U kunt tot het afgesproken kredietlimiet geld om nemen. Ooit aan oversluiten van uw eventuele huidige leningen gedacht? Wij regelen het voor u!

Als u een krediet via ons heeft afgesloten en u heeft extra financiële ruimte nodig, dan kan u ons bellen of een email sturen, wij zorgen dan dat direct het door u gewenste bedrag wordt overgeboekt! Ook als u al een gedeelte heeft afgelost en u heeft weer geld nodig, dan kunt u het geld weer opnemen tot aan uw kredietlimiet. Dat is een voordeel van een doorlopend krediet.

Rood staan is duur!

En vergeet niet dat rood staan een dure vorm van lenen is! Dat is zonde van uw geld. Met een Doorlopend Krediet van degoedkoopstelening.nl bent u veel voordeliger uit!

Wij geven u graag informatie over uw mogelijkheden. Hieronder kunt u bij ons een aanvraag indienen:

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid