Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een verbouwing

Het verbouwen van een woning kost vaak veel geld, meer dan u vaak verwacht. Meestal is dit geld vaak niet direct beschikbaar, waardoor men op zoek gaat naar andere mogelijkheden om een verbouwing te kunnen betalen.
Heeft u een koopwoning?

WOZ krediet voor een verbouwing

Als u een koop woning heeft, kunt u vaak gebruik maken van lagere rentetarieven als uw woning een overwaarde heeft. Dit kan door middel van het afsluiten van een WOZ krediet voor uw woning. Het voordeel van een WOZ krediet is dat u geen notaris-, afsluit- en eventueel taxatiekosten maakt. Welke u wel heeft als u een tweede hypotheek afsluit voor uw woning. Lees hier meer over een WOZ krediet.

Doorlopend krediet voor een verbouwing

Als u geen WOZ krediet kan afsluiten voor uw koop woning dan kunt u een doorlopend krediet aanvragen en afsluiten voor uw verbouwing. Met een doorlopend krediet kunt u gedurende uw verbouwing van uw koop woning doorlopend gebruik maken van extra financiële ruimte, waarbij u ongelimiteerd en geheel kosteloos de mogelijkheid heeft om af te lossen en geld op te nemen tot een bepaalde limiet. Wanneer u een bepaald bedrag niet nodig blijkt te hebben, betaalt u hier ook geen rente over!

Persoonlijke Lening voor een verbouwing

Ook behoort het tot de mogelijkheden een Persoonlijke lening af te sluiten voor uw verbouwing. Bij een persoonlijke lening weet u precies waar u aan toe bent, aangezien u een vaste rente en looptijd heeft. De maandlast zal gedurende de looptijd van de lening gelijk blijft. U weet dan meteen wat de financieringskosten voor uw verbouwing zijn.

Bent u van plan binnenkort te gaan verbouwen?

Dien hier een aanvraag in voor een verbouwingskrediet!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid