Geld lenen kost geld

Ambtenarenlening

Een ambtenaren lening is een lening die u veel geld kan besparen omdat u of uw partner een (semi-) ambtenaar is. Banken hebben onderzocht dat het betaalgedrag van ambtenaren meestal veel beter is dan andere beroepsgroepen. Hierdoor is het mogelijk dat wij u een scherpere rente kunnen bieden voor uw ambtenarenlening.

Voordelen ambtenarenlening

Er zijn verschillende voordelen voor u als ambtenaar om een ambtenarenlening via ons af te sluiten. Wij berekenen geen bemiddelings- en afsluitkosten! Hiernaast bieden wij u de laagste rente. Met een ambtenarenlening via ABCS kunt u duizenden euro's gaan besparen. Ook als u al leningen heeft lopen, zoals de vaak te dure verzendhuiskredieten en roodstanden bij de bank, het loont zeker om deze leningen te gaan oversluiten naar een ambtenarenlening. ABCS het eerlijke betrouwbare adres voor uw ambtenarenlening!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid