Geld lenen kost geld

Een autolening aanvragen

Wilt u geld gaan lenen voor de aanschaf van een nieuwe auto of een occasion, maar u heeft niet de financiële middelen om deze auto direct contant te betalen? Dan is het zeer gebruikelijk om een autolening af te sluiten. Het lenen van geld voor een auto kan op verschillende manieren. Zoals het afsluiten van een doorlopend krediet, persoonlijke lening of Financial Lease. Bij ons kunt u een autolening aanvragen.

Werkwijze autolening aanvragen

Aan de hand van uw inkomsten en uitgaven kijken wij wat u kunt lenen om een auto te kopen. Vervolgens spreken wij met u een totaal kredietbedrag (voorheen kredietlimiet) af. Tot het totale kredietbedrag kunt u geld opnemen voor de auto en u betaalt slechts rente over het bedrag wat u heeft opgenomen. U kunt ook eerder dan de looptijd van de kredietovereenkomst zonder kosten inlossen. De persoonlijke lening is geschikt voor u als u wilt kiezen voor veel zekerheid. In de overeenkomst staat hoeveel rente u per maand betaalt en wanneer de lening is afgelost. Financial Lease is een vaak gebruikte leenvorm voor het kopen van een auto. U betaalt gedurende een samen afgesproken periode een vast bedrag.

Aanvraagformulier autolening

Hier kunt u het aanvraagformulier invullen, zodat wij voor u een autolening bij verschillende betrouwbare banken voor u kunnen aanvragen.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid