Geld lenen kost geld

De voordelen van een WOZ krediet

Het afsluiten van een WOZ krediet kan u heeft veel voordelen. Hieronder hebben wij voor de de voordelen van een WOZ krediet op een rijtje gezet:

  • Een WOZ krediet heeft een zeer lage rente
  • Er worden geen afsluitkosten berekent bij een WOZ krediet, bij een 2e Hypotheek is dat wel het geval
  • U heeft geen bestedingsverplichting, u bent vrij waar u het geld aan wil besteden. U hoeft het niet aan uw woning te besteden! Sterker nog: Als u het geld wel aan onderhoud of verbetering van uw woning zou willen besteden, dan kunt u i.v.m. de aftrekbaarheid van de rente beter een Persoonlijke Lening afsluiten! 
  • U kunt altijd boete vrij aflossen bij een WOZ krediet

Zeer lage rente

Een van de grote voordelen van een WOZ krediet ten opzichte van een normaal doorlopend krediet is dat de rente enkele tienden van procenten lager ligt dan bij een gewoon doorlopend krediet. Hiermee kunt u veel geld besparen!


Geen afsluitkosten

Bij het afsluiten van een WOZ krediet hoeft u geen afsluitkosten te betalen, dat is een groot voordeel van een WOZ krediet t.o.v. bv een 2e hypotheek!

Geen bestedingsverplichting

Bij een WOZ krediet bent u niet verplicht het bedrag wat u leent te besteden aan uw woning. U mag het geleende geld van een WOZ krediet ook gebruiken voor andere prive-uitgaven! Sterker nog: Als u het geld wel aan onderhoud of verbetering van uw woning zou willen besteden, dan kunt u i.v.m. de aftrekbaarheid van de rente beter een Persoonlijke Lening afsluiten!

U kunt sneller beschikken over uw geld dan bij een 2e hypotheek

Een voordeel van een WOZ krediet is dat het hele traject niet al te lang hoeft te duren. Dit in tegenstelling tot een 2e hypotheek-traject wat doorgaans veel langer duurt. U kunt vaak al binnen een paar dagen over uw geld beschikken. Nadat u het getekende contract en de gevraagde documenten hebt aangeleverd, gaat vervolgens de bank de documenten controleren. Indien alle documenten zijn goedgekeurd staat doorgaans dezelfde dag of de volgende dag het geld al op uw priverekening.

Altijd boetevrij aflossen

Nog een van de grote voordelen is dat u het WOZ krediet altijd geheel of gedeeltelijk boetevrij kunt inlossen!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid