Geld lenen kost geld

Nadelen Persoonlijke Lening Senioren

Aan het afsluiten van een Persoonlijke Lening Senioren zijn enkele nadelen verbonden. Hieronder staan de nadelen van een Persoonlijke Lening Senioren voor u op een rijtje.

  • Niet voor kleine leningen, maar bedragen tussen de € 5.000,- en € 50.000,-
  • Alleen voor mensen die op het moment van afsluiten tussen de 60 en 68 jaar oud zijn
  • Termijnbedrag is minstens 1,5% of 2% van de kredietlimiet aan rente en aflossing samen 

Maximaal totaal kredietbedrag is € 50.000,-

Een van de nadelen van een Persoonlijke Lening Senioren is dat we deze niet aanbieden voor hele kleine bedragen, maar alleen voor bedragen tussen de € 5.000,- en € 50.000,-. 

Alleen mogelijk indien u op het moment van afsluiten tussen de 60 en 68 jaar bent

Een nadeel van een Persoonlijke Lening Senioren is dat u deze alleen kunt afsluiten als u tussen de 60 en 68 jaar oud bent. Als u al 68 jaar of ouder bent lukt dat helaas niet meer.

Termijnbedrag is 1,5% of 2%

Het termijnbedrag, het bedrag wat u maandelijks betaalt is minimaal 1,5% of 2% van het totale kredietbedrag/kredietlimiet aan rente en aflossing samen. U kunt dus niet kiezen voor een maandlast van 1% van de kredietlimiet aan rente en aflossing samen. Bij een maandlast van 1% zou u er te lang over doen om de lening terug te betalen. Het is ook wel begrijpelijk van de banken dat zij minstens een maandtermijn van 1,5% van de kredietlimiet wensen te ontvangen per maand, aangezien hoe ouder men wordt, des te groter de mogelijke risico's dat de lening niet wordt terug betaald.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid