Geld lenen kost geld

Nadelen pluskrediet

Als u een Plus krediet gaat afsluiten zijn daar een paar nadelen aan verbonden. Hieronder ziet u enkele nadelen van een Pluskrediet genoemd:

  • Een van de nadelen van een Pluskrediet is alleen mogelijk om af te sluiten als u 60+ bent
  • Het afsluiten van een rentekrediet is niet mogelijk, dit is een van de nadelen van een Plus krediet. De maandelijkse bedragen die u geboden worden zijn 1%, 1,5% of 2%. Welk percentage dat voor u is, hangt ook weer af van verschillende factoren, zoals uw leeftijd
  • Voor uw 74e levensjaar dient u de lening geheel ingelost te hebben. Hierna is het niet meer mogelijk een nieuwe lening of Plus krediet af te sluiten.
  • De rente kan tussentijds wijzigen, hierdoor kan uw termijnbedrag uit meer rente komen te bestaan en minder aan aflossing dan dat u bij aanvang van het Plus krediet had verwacht.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid