Geld lenen kost geld

Soorten ambtenaren leningen

Er zijn meerdere soorten ambtenarenleningen. Zoals een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening.

Afhankelijk van uw bestedingsdoel en wensen kunnen wij samen met u kijken welk soort ambtenaren lening het beste bij u past. Naast het soort ambtenaren leningen dient u ook kiezen uit verschillende soorten mogelijkheden van maandbedragen waar u uit kunt kiezen, zoals een maandbedrag van 1%, 1,5% of 2%. Er zijn veel verschillende soorten ambtenaren leningen mogelijk. Wij helpen u graag om een goede verantwoorde keuze te maken, tussen de vele mogelijkheden van de soorten ambtenaren leningen.

Ambtenarenleningen vergelijken Wij vergelijken voor u meerdere banken en financieringsmaatschappijen om te kijken welke u  het scherpste aanbod kan geven. Wij doen dit vrijblijvend en zonder afsluiten- en of bemiddelingskosten. Wij zijn een onafhankelijk intermediair.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid