Geld lenen kost geld

Ambtenarenlening vergelijken

U bent ambtenaar en wilt graag een goedkope ambtenarenlening afsluiten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres om een ambtenarenlening te vergelijken! Wij hebben vele ambtenaren al geholpen aan een scherpe lening voor ambtenaren door de aanbiedingen van de verschillende banken met elkaar te vegelijken. De banken willen graag een lening van een ambtenaar afsluiten, omdat door hun jarenlange ervaring is gebleken dat ambtenaren hun betaalverplichtingen in het algemeen goed nakomen. Beter dan vele andere beroepsgroepen. Hier profiteert u van, doordat u een lagere rente kunt krijgen. Vul het aanvraagformulier in en wij kijken welke scherpe offerte wij u kunnen geven door ambtenaren leningen met elkaar te vergelijken.

Bereken wat u kan lenen

Hieronder kunt u geheel verblijvend bereken wat u globaal zou kunnen lenen. Wij vergelijken voor u verschillende banken, om u een scherpe offerte met een lage rente te geven voor een ambtenaren lening.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid