Geld lenen kost geld

Bootlening aanvragen

U wilt graag een boot aanschaffen. Vaak is de boot waar uw oog op valt duurder dan u had verwacht. Het is dan vaak een zeer goede en gebruikelijke oplossing om een bootlening af te gaan sluiten, om toch de door u gewenste boot te kunnen kopen. Het afsluiten van een bootlening is in de praktijk ook vaak eenvoudiger dan men verwacht. Natuurlijk is het naast het eenvoudig afsluiten van een bootlening, het belangrijk de bootlening tegen een scherpe rente, dus lage maandlasten en goede voorwaarden wordt afgesloten. Wij bieden u deze scherpe offerte!  Door u een goed aanbod te doen, krijgt u een bootlening tegen de laagste kosten.

Zorgvuldigheid

Wij van vinden het zeer belangrijk dat u net als u weloverwogen een keuze maakt voor de aanschaf van een boot, u een bewuste keuze maakt voor het bij uw boot en bij u passende bootlening. Graag informeren wij u over de verschillend mogelijkheden.

Graag zijn u van dienst en informeren u graag om uw droom te realiseren om met een verantwoorde bootlening binnenkort in uw droomboot te varen! Dien nu een aanvraag in via ons aanvraagformulier voor een bootlening.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid