Geld lenen kost geld

Bootleningen vergelijken

Wij vergelijken verschillende bootleningen voor u. Hiermee bedoelen wij dat wij kijken welk soort lening het best bij uw aan te schaffen boot past en welke bank u de scherpste rente biedt met de beste voorwaarden. Wij doen dit geheel vrijblijvend voor u.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra wij een ingevuld aanvraagformulier van u hebben ontvangen, nemen wij uw aanvraag in behandeling en dienen deze als alle gegevens compleet zijn, in bij verschillende banken. Wij vergelijken dan voor uw bootlening de verschillende aanbiedingen met elkaar en geven aan u het scherpste aanbod door. Door onze scherpe offertes kunt u vaak vele honderden euro's besparen op uw bootlening. Ook als u al een bootlening heeft loont het vaak om ons voor u te laten kijken of wij u een scherper aanbod kunnen bieden. Graag ontvangen wij uw aanvraagformulier voor een bootlening.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid