Geld lenen kost geld

Verbouwlening vergelijken

Zodra wij een ingevuld U wilt gaan verbouwen aan uw woning en wil hiervoor een verbouwlening afsluiten. Natuurlijk wilt u goed geinformeerd worden en later niet voor verrassingen komen te staan. Het is verstandig de verschillende mogelijkheden welke geboden worden voor een verbouwlening te gaan vergelijken. Wij kijken voor u aan de hand van uw wensen en mogelijkheden welke bank voor u de scherpste rente met de beste voorwaarden heeft. Graag ontvangen wij uw  aanvraagformulier.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra wij een ingevuld aanvraagformulier van u hebben ontvangen, nemen wij uw aanvraag in behandeling en dienen deze als alle gegevens compleet zijn, in bij verschillende banken. Wij vergelijken dan voor uw verbouwing de verschillende aanbiedingen met elkaar en geven aan u het scherpste aanbod door. Door onze scherpe offertes kunt u vaak vele honderden euro's besparen op uw verbouwlening. Ook als u al een lening heeft, kunnen wij voor u kijken of wij u een scherper aanbod kunnen bieden. Graag ontvangen wij uw aanvraagformulier.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid