Geld lenen kost geld

Soorten verbouw leningen

Als u uw woning gaat verbouwen heeft u daar geld voor nodig. Als u het geld niet voorhanden heeft, is het mogelijk een lening hiervoor af te sluiten.

Persoonlijke lening of een doorlopend krediet

Er zijn verschillende soorten verbouwleningen mogelijk. U kunt een doorlopend krediet afsluiten of een Persoonlijke lening. Het voordeel van een Persoonlijke Lening is dat de rente vast ligt. Echter het nadeel is dat u niet flexibel bent omdat, u geen geld meer kan opnemen. Mocht dus de verbouwing van uw woning duurder worden, dan heeft u met een Persoonlijke Lening geen geld achter de hand. Met een Doorlopend krediet heeft u dat wel. U bent met een doorlopend krediet voor uw verbouwing veel flexibeler. Mocht de verbouwing duurder worden, dan heeft u bij een doorlopend krediet nog geld achter de hand. Mocht de verbouwing goedkoper uitvallen, dan hoeft u niet al het geld op te nemen tot het totale kredietbedrag. Dat heeft tot voordeel dat u minder rente betaalt en dus uw lening eerder kan aflossen. Bij een doorlopend krediet betaalt u geen afsluitkosten of boetekosten als u eerder uw doorlopend krediet, gedeeltelijk of geheel inlost. Het is dus belangrijk dat u zich goed laat informeren voor de soorten van een verbouw lening. Wij informeren u graag over de verschillende soorten verbouw leningen.

Vul het onderstaande aanvraagformulier in en wij kijken voor u welke scherpe offerte wij u kunnen geven voor de verbouwing van uw woning.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid