Geld lenen kost geld

Wij vergelijken uw doorlopend krediet

Werkwijze doorlopend krediet vergelijken

Nadat wij van u een volledig ingevuld aanvraagformulier hebben ontvangen, gaan wij voor u op zoek naar goedkope leningen. Wij zijn uitsluitend tussenpersoon voor betrouwbare banken en financieringsmaatschapijen voor zoveel doorlopende kredieten als persoonlijke leningen. Wij zullen u een aantal voorstellen doen, waaruit u zelf een keuze maakt. Deze manier van werken wordt 'execution only' genoemd, d.w.z. dat we u niet adviseren maar dat u de keuze maakt en wij bemiddelen in het afsluiten van het krediet van uw keuze.     

Vergelijken doorlopend krediet

Wij zullen u een aantal voorstellen doen van zowel doorlopend kredieten als van persoonlijke leningen. U bepaalt dan zelf welk doorlopend krediet of persoonlijke lening u wenst te ontvangen per mail. In uw keuze zullen zaken meespelen zoals het bestedingsdoel van uw lening en of u een vaste rente (Persoonlijke Lening) of een meer flexibele rente wenst (Doorlopend Krediet). Een voordeel van een Doorlopend krediet is dat u altijd boetevrij kunt inlossen en dat u, als er bestedingsruimte is, ook weer geld kunt opnemen. Bij een persoonlijke lening kunt u geen geld opnemen. Als u nu het aanvraagformulier invult, dan gaan wij meteen voor u diverse banken vergelijken en zullen, als dat kan, u mailen wat uw mogelijkheden zijn! U kunt al snel honderden euro's per jaar besparen ten opzichte van de leningen die de 'gewone' banken als ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS etc. u aanbieden!

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid