Geld lenen kost geld

Voordelen flexibel krediet

Als u een flexibel krediet gaat afsluiten zijn daar een paar voordelen aan verbonden. Hieronder geven wij voor u de verschillende voordelen van een flexibel krediet voor u weer:

  • Lagere rente dan het roodstaan bij uw bank of bij postorderbedrijven zoals Wehkamp, Neckermann of Otto!
  • Geen afsluitkosten, bij een (2e) hypotheek betaalt u wel afsluitkosten!
  • Flexibel: U kunt boetevrij inlossen 
  • U kunt tussentijds geld opnemen (als er ruimte is)

Lage rente

Het grote voordeel van een flexibel krediet is dat de rente vaak lager is dan dat u betaalt bij het rood staan bij uw bank of bij postorderbedrijven als Wehkamp, Neckermann of Otto. Daar betaalt u tot wel 15% rente!  Door deze leningen over te sluiten naar een flexibel / doorlopend krediet kunt u veel geld besparen, tot wel honderden euro's!

Flexibel krediet

Nog een van de voordelen van een flexibel krediet, is zoals de naam als zegt dat u zeer flexibel bent. U kunt als er ruimte is geld opnemen tot aan het totale kredietbedrag waarvoor het contract is afgesloten en u kunt boetevrij aflossen.

Geen afsluitkosten

Eén van de voordelen van een flexibel krediet boven een tweede hypotheek, is dat u geen afsluitkosten hoeft te betalen! Hiermee kunt u ook honderden euro's besparen. 

Zonder kosten of boetes, geheel of gedeeltelijk inlossen

U kunt een flexibel krediet altijd zonder extra kosten of extra boetes te betalen inlossen. U kunt het flexibel krediet zowel in zijn geheel of gedeeltelijk boetevrij inlossen. Uiteraard betaalt u alleen maar rente over het opgenomen gedeelte van uw flexibel krediet.

Tussentijds geld opnemen

Het laastste grote voordeel van een flexibel krediet is, dat u tussentijds zonder kosten geld kan opnemen. Dat kan natuurlijk alleen maar als er ruimte is om geld op te nemen.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid