Geld lenen kost geld

Aflossingsvrij doorlopend krediet

Een aflossingsvrij doorlopend krediet is een lening waarbij uitsluitend iedere maand rente wordt betaalt. Een aflossingsvrij doorlopend krediet wordt ook wel een rentekrediet genoemd. Er wordt standaard niets afgelost. Uiteraard kunt u altijd de lening geheel of gedeeltelijk zonder kosten inlossen. Als u een gedeelte van het aflossingsvrij doorlopend krediet inlost, dan wordt automatisch ook het termijnbedrag wat u betaalt lager. Wel behoudt u de voordelen van een doorlopend krediet zoals dat u weer geld kan opnemen tot het totale kredietbedrag wat in het contract tussen u en de bank staat vermeld.

Kenmerken aflossingsvrij doorlopend krediet

De meeste banken bekijken na 5 jaar dat de lening loopt naar uw persoonlijke situatie of er wijzigingen in uw persoonlijke situatie zijn of u nog steeds in aanmerking komt voor een aflossingsvrij doorlopend krediet. Als er geen negatieve wijzigingen zijn en u heeft nog een leeftijd dat een aflossingsvrij doorlopend krediet verstrekt kan worden, dan wordt de looptijd met 5 jaar verlengt. Let wel op, het is een lening het geleende geld dient altijd weer terug te worden betaalt!

De maximale leeftijd waarop een aflossingsvrij doorlopend krediet wordt verstrekt verschilt per bank. Als u ons aanvraagformulier invult en u wenst een aflossingsvrij doorlopend krediet dan kijken wij voor u of dat mogelijk is.

In verband met de aanscherping van de leennormen zijn er steeds minder banken in Nederland die een aflossingsvrij doorlopend krediet aanbieden.

Waarom lenen via ons?

Veel mensen hebben te dure leningen tegen rentes tot wel 15% (!) bij creditcard maatschappijen, postorder- bedrijven of staan vaak en duur rood bij hun bank! DeGoedkoopsteLening.nl zorgt er al sinds 1998 voor dat mensen goedkoop geld lenen! Dit voor zowel nieuwe leningen als het oversluiten van lopende leningen!

Dat doen we ook voor U!

Zie ook: Verantwoord lenen

Wij vergelijken o.a. bij

Wij vergelijken uw goedkope lening ook bij de Nationale Nederlanden

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij het Kifid